Rochie de mireasă Ariel

Gabbiano
Rochie de mireasă lejeră montată pentru un look elegant de vară. Corsetul senzual are decupaje laterale adânci, un decolteu în V și un spate deschis, împodobit cu aplicații de paiete pentru o strălucire subtilă. Bretelele sunt completate de volane luxuriante care trec spre spate. Șiruri de mărgele cad pe umeri, iar o curea cu mărgele sclipește în talie. O fustă fluidă din tul, cu căptușeală ajurata, este împodobită cu aplicații și se termină cu o trenă mică.

Denumirea colecției: Breeze

Colecția anul: 2020

Stofa: Tul, Dantelă

Culoarea: Lăptos, Cappuccino deschis

Mărimea: 42 ru | 36 eu

Vedeți la fel
Click to order
Cabina de probă
Total: 
Pentru ca procesul de probă să se desfășoare în confort, iar acest eveniment să vă rămână în amintire pentru totdeauna, neapărat coordonați data vizitei cu consultanții noștri. Lăsați datele dvs de contact.
Consultantul va verifica disponibilitatea mărimilor, va pregăti rochiile selectate și vă va contacta pentru a confirma data și ora vizitei la salonul de nuntă Apriori
Favorite. Pentru a nu pierde din vizor rochia ce v-a plăcut, o puteți adăuga la ”Favorite”, iar după ce veți face alegerea, adăugați rochia în lista ”Cabină de probă”