Rochie de mireasă Patricia

Gabbiano
Rochie de mireasă cu trăsături expresive de croială va crea un aspect regal luxos. Corsetul transparent pe bretele largi, cu un decolteu în formă de inimă și un spate întredeschis, este acoperit cu aplicații și brodat cu mărgele strălucitoare. Partea superioară a rochiei este completată de mâneci bufante în stil renascentist, din tul și brodate cu paiete. Fusta strălucitoare cu trenă cu mai multe straturi este decorată cu modele de paiete, lurex și aplicații.

Denumirea colecției: Breeze

Colecția anul: 2020

Stofa: Cu dantelă, Sclipici

Culoarea: Lăptos

Mărimea: 44 ru | 38 eu

Vedeți la fel
Click to order
Cabina de probă
Total: 
Pentru ca procesul de probă să se desfășoare în confort, iar acest eveniment să vă rămână în amintire pentru totdeauna, neapărat coordonați data vizitei cu consultanții noștri. Lăsați datele dvs de contact.
Consultantul va verifica disponibilitatea mărimilor, va pregăti rochiile selectate și vă va contacta pentru a confirma data și ora vizitei la salonul de nuntă Apriori
Favorite. Pentru a nu pierde din vizor rochia ce v-a plăcut, o puteți adăuga la ”Favorite”, iar după ce veți face alegerea, adăugați rochia în lista ”Cabină de probă”